Nybegynnerkurs på Nesodden fra 25. september

Nesodden Bridgeklubb er blitt Norges største klubb – fordi så mange av nybegynnerne vi rekrutterer, trives så godt hos oss at de blir værende i klubben vår. De spiller både på klubbkveldene på tirsdager, og privat, og – mange spiller på nett, både alene og sammen med makker. Nybegynnerne våre sier at bridge er sosialt, klubben har et godt og inkluderende miljø og er et godt sted å utvikle seg videre som bridgespiller.


Nå inviterer og rekrutterer vi alle som vil lære seg å spille verdens mest spennende kortspill, til å komme på kurs på Nesodden Videregående skole, kl 18-21:

  • Introduksjonskurs 25. september: Her får du en innføring i spillet bridge, og kan finne ut om dette er noe for deg. Det blir både teori og praksis, og kurset er gratis.
  • Grunnkurs starter 2. oktober og går over 10 kvelder. Et nytt tema hver kveld, med mye praksis og noe teori. Våre erfarne bridgelærere og veiledere vil coache deg gjennom bridgens krinkelkroker og få deg til å oppdage gledene ved dette fantastiske spillet.
  • Vår egen bridgebok følger med i kursavgiften på 600 kr.
  • Når du er forhindret fra å komme en kveld, finner vi muligheter for at du kan ta igjen det du gikk glipp av: Vi organiserer små grupper for spilling og læring i tillegg til selve grunnkurset.

Velkommen til kurs!

Bjørn Johannesen og Johanne Svihus – nybegynnere som er blitt hekta på bridge!

Bjørn Johannesen og Johanne Svihus – nybegynnere som er blitt hekta på bridge!


Ta kontakt med oss i Rekrutteringsutvalget og Bridgelærerteamet om du lurer på noe:

Alt textAlt textAlt textAlt textAlt textAlt textAlt textAlt text
Einar VisnesMorten BrataasAne HaalandStein SchrøderPer WatzKristoffer HellumMarianne GrydelandTrygve Sætereng

Foto: Anne Elisabeth S. Enger