Lørdag 3. september vil Nesodden Bridgeklubb markere Bridgens Dag med lynkurs og turneringer

Norsk Bridgeforbund arrangerer i samarbeid med mange av landets bridgeklubber Bridgens Dag som skal synliggjøre gleden ved å spille bridge.

Vi i Nesodden Bridgeklubb har leid Samfunnshuset og alle er velkommen fra klokken 13 og utover. Kjenner du noen som har lyst til å vite mer om bridge eller er det lenge siden du har spilt og er nysgjerrig på hva Nesodden Bridgeklubb kan tilby, kom innom for en kopp kaffe og en prat! Vær med og spre budskapet!

Bridgens Dag brosjyre

Program (alt er gratis)

  • 13:00 Litt om Nesodden Bridgeklubb
  • 13:15 -> Lynkurs i Bridge som tar rundt 2 timer
  • 16:00 - 18:00 Turnering

På den siste turneringen vil vi tilby å spille med en fadder men for å sikre at vi har nok faddere trenger vi å vite om du ønsker en fadder på forhånd. Si ifra på epost til Leder eller send en sms til . Hvis du ikke trenger fadder, men vil spille er det bare å møte opp så ordner vi med makker. Du kan også møte opp med makker. Det vil bli en 12 spills turnering hvor man sammenligner resultatet med spillere fra hele landet.

Det serveres gratis kaffe, mineralvann og kaker.

Ved interesse kan vi også spille en ny 12-spills turnering fra klokken 18 og utover.

For å promotere dette arrangementet vil vi være med på et arrangement på Tangen Senter lørdag 27. august fra klokken 11 til klokken 15. I tillegg vil vi ha en egen stand inne på Tangen Senter på selve Bridgens dag fra klokken 11 til 14.

Veldig hyggelig om du vil komme innom!

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt!