Vil du lære å spille bridge

Det høres kanskje litt høytidlig og uvirkelig å spille bridge i en bridgeklubb, hvis man ikke føler at man fullt ut behersker alle spillets finesser. La for all del ikke det skremme deg bort! Det er det i så fall bare du selv som taper på.

I en lokal bridgeklubb som Nesodden Bridgeklubb deltar spillere på alle nivåer. Blant de som spiller regelmessig i klubben vil du helt sikkert finne spillere som har det samme kunnskapsnivået om bridge som deg selv. Vi er ingen eliteklubb for de få, men roser oss selv av å ha medlemmer som hører hjemme i størsteparten av det bridgefaglige spekteret. Her vil du møte de medlemmer som ganske nylig har fullført et nybegynnerkurs - men også de som deltar i turneringer i større sammenhenger.

Forhåpentligvis har denne informasjonen inspirert deg til å ta Nesodden Bridgeklubb nærmere i øyesyn. Trenger du mer informasjon vil vi anbefale deg å sende en epost eller ringe til en i klubbens styre (se Styret), eller ta kontakt med et medlem du kanskje kjenner fra før (Se medlemsoversikten eller resultatlistene).

Nesodden Bridgeklubb har opp gjennom årene avholdt mange bridgekurs for nybegynnere. Det er for øyeblikket ikke noen nye kurs planlagt, men ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg å lære å spille bridge. Vi holder til i kantinen på Nesodden Videregående Skole og spiller hver tirsdag fra klokken 18:15. Stikk gjerne innom og ta en prat hvis du er nysgjerrig.

Vi har som regel både en A, B og C-pulje. C-puljen er et tilbud til helt ferske spillere som ennå ikke føler seg helt trygge på å spille turneringsbridge. Her vil det kunne snakkes i kortene, og det vil være noen litt mer rutinerte med som kan gi instruksjoner.

Selvstudium

Norsk Bridgeforbund har også laget flere videoer for å kunne lære seg bridge som selvstudium. Disse er laget av våre dyktige juniorer Agnethe og Sofie.

Vet du ikke helt hva bridge er så ta en titt på følgende video:

Det er også laget en video som gir en introduksjon til meldinger:

Her er flere tips fra Norsk Bridgeforbund: https://www.bridge.no/Laer-bridge/Laer-bridge-selvstudium